Franchising costa poco e rende molto Prink

Prink-myymälöiden menestys perustuu ohkaiseen business-malliin, toisin sanoen, et tarvitse suuria pääomia avataksesi oman myymälän. Myymälän alkuinvestointi on hyvin matala, koska siinä on ajatelutu ennen kaikkea optimoida kustannukset mahdollisen tehokkaasti. Myymälät ovat yleensä kooltaan pieniä, noin 25-35 m2, joten myös vuokrat ovat kohtuullisia. Tuotemarginaalit ovat sen sijaan hyvin korkeat, keskimäärin 40% joten hyvän tuloksen tekeminen on helppoa. Tutustu tarkemmin verkkosivuihimme saadaksesi lisätietoa. Jos haluat räätälöidyn tarjouksen soita lähimpään Prink-myymälään tai täytä tietosi yhteydenottolomakkeeseen.

Täytä lomake ja saat lisätietoa Prink ketjusta

Nimi ja sukunimi *
Tietoa ei löydy.
E-mail osoite *
Syötä E-mail osoiteesi.
Puhelinnumero *
Syötä puhelinnumerosi ilman välilyöntejä tai väliviivoja.
Kaupunki, johon myymälä suunnitellaan avattavan *
Tietoa ei löydy.
Lisähuomioita:
Tietoa ei löydy.

Suorita kuvavarmennus.


  • Miksi avata Prink-myymälä? Open or Close

    Jos olet silmäillyt tulostintarvikealan myyntilukuja, olet varmasti huomannut että kyseessä on ala täynnä mahdollisuuksia. Prink voi Euroopan johtavana tulostintarvikeketjuna tarjota sinulle parhaimmat mahdollisuudet onnistua.

  • Kuinka paljon Prink-myymälän avaaminen maksaa? Open or Close

    Myymälän alkuinvestointi on hyvin matala, koska siinä on ajatelutu ennen kaikkea optimoida kustannukset mahdollisen tehokkaasti. Myymälät ovat yleensä kooltaan pieniä, noin 25-35 m2, joten myös vuokrat ovat kohtuullisia. Tuotemarginaalit ovat sen sijaan hyvin korkeat, keskimäärin 40% joten hyvän tuloksen tekeminen on helppoa.

  • Kuinka nopeasti myymälän avaamisen jälkeen toiminnasta tulee tuottoisaa? Open or Close

    Mitä tarkemmin seuraat Prinkin huolella kehittämää operatiivista, formatiivista ja myyntikeskeistä ohjelmaa, sitä nopeammin saat myös tuloksia aikaan. On ehdottoman tärkeää, että luotat Prinkin asiantuntevaan henkilöstöön. Luonnollisesti tarvitaan myös energiaa ja innostuneisuutta, mutta ennen kaikkea kuuntelutaitoa jotta saat kaiken hyödyn irti siitä että sinua on tukemassa koko jookko alan kokeneita asiantuntijoita.