H apri un negozio Prink

Prink-myymälöiden menestys perustuu ohkaiseen business-malliin toisin sanoen et tarvitse suuria pääomia avataksesi oman myymälän. Myymälän alkuinvestointi on hyvin matala koska siinä on ajateltu ennen kaikkea optimoida mahdollisimman tehokkaasti kustannukset.
Sopimus, joka määrittää Prinkin pääkonttorin ja sen myymälöiden yhteistyötä, kattaa muun muassa avun sopivan myymälän sijainnin löytämiselle, jatkuvan koulutuksen, avun tiedonhankinnassa tulostintarvikkeita koskien sekä myös sisustusmateriaalien ja tuotteiden toimituksen.

Täytä lomake ja saat lisätietoa Prink ketjusta

Nimi ja sukunimi *
Tietoa ei löydy.
E-mail osoite *
Syötä E-mail osoiteesi.
Puhelinnumero *
Syötä puhelinnumerosi ilman välilyöntejä tai väliviivoja.
Kaupunki, johon myymälä suunnitellaan avattavan *
Tietoa ei löydy.
Lisähuomioita:
Tietoa ei löydy.

Suorita kuvavarmennus.


  • Miksi myymälänhallinnan tehokkuun on tärkeää? Open or Close

    Ennen kaikkea siksi ettei asiakkaalle jäisi negatiivisia kokemuksia. Muste- laserkasetteja ostettaessa meistä monet ovat joutuneet odottamaan pitkiäkin aikoja tuotteen saamista tai sitä, että saamme ylipäätänsä palvelua varsinkin kun on kyse suurista tavarataloista tai sekatavarakaupoista. Tilanne on yleensä vielä vaikeampi jos etsimme kasettia tulostimeen, joka on jo poistunut markkinoilta. Prinkin tehokkaalla myymälänhallinnalla yritetään välttää negatiivisia ostokokemuksia.

  • Kuinka paljon Prink-myymälän avaaminen maksaa? Open or Close

    Myymälän alkuinvestointi on hyvin matala, koska siinä on ajatelutu ennen kaikkea optimoida kustannukset mahdollisen tehokkaasti. Myymälät ovat yleensä kooltaan pieniä, noin 25-35 m2, joten myös vuokrat ovat kohtuullisia. Tuotemarginaalit ovat sen sijaan hyvin korkeat, keskimäärin 40% joten hyvän tuloksen tekeminen on helppoa.

  • Millä tavoin tuotteita voi etsiä kaikista tehokkaimmin? Open or Close

    Kaikissa Prink-myymälöissä on käytössä “Segugio”. Se on Prinkin laatima ohjelmisto, jonka avulla löydät hetkessä asiakkaan etsimän tuotteen. “Segugion” ansiosta tulostintarvikkeiden myynti on nopeaa ja helppoa.