H apri un negozio Prink

Prinkin franchising-rpojekti on alusta alkaen perustunut ideaan avata helppohoitoisia, tehokkaita ja kohtuullisen hintaisia myymälöitä. Henkilöstökustannukset ovat pienet koska myymälän hoitamiseen riittää yksi ihminen, jota luonnollisesti tukee kokojoukko pääkonttorin työntekijöitä. Mikäli päätätte yrittäjänä ottaa työntekijän itsellenne, suosittelemme luotettavaa tuttavaa.

Tuotevalikoiman hallinta on tehty hyvin helpoksi Prinkin kehittämän “Segugio”-ohjelmiston ansiosta. “Segugio” on käytössä kaikissa Prinkin myymälöissä ja se on saanut paljon positiivista palautetta.

Tämän lisäksi varastonhallintajärjestelmän avulla voitte määrittää joka tuotteelle minimimäärät ja seurata näin milloin teidän tulee tilata lisää kutakin tuotetta. Tehokkaan varastonhallintajärjestelmän ja tarkoin suunnitellun tuoteasettelun ansiosta ette tarvitse varastotiloja.

Täytä lomake ja saat lisätietoa Prink ketjusta

Nimi ja sukunimi *
Tietoa ei löydy.
E-mail osoite *
Syötä E-mail osoiteesi.
Puhelinnumero *
Syötä puhelinnumerosi ilman välilyöntejä tai väliviivoja.
Kaupunki, johon myymälä suunnitellaan avattavan *
Tietoa ei löydy.
Lisähuomioita:
Tietoa ei löydy.

Suorita kuvavarmennus.


  • Kunka monta henkilöä tarvitaan Prink-myymälän pyörittämiseen? Open or Close

    Yksi henkilö on riittävä mikäli hän aktiivisesti ottaa hoitaakseen kaikki menestyksekkään myymälän hoitoon liittyvät tekijät. Mikäli itse yrittäjä ei ole tämä henkilö, suosittelemme palkkaamaan työhön henkilön, johon voimme luottaa.

  • Miten laajaa tuotevalikoimaa voi hallita? Open or Close

    “Segugion” avulla. “Segusio” on Prinkin kehittämä ohjelma, jonka avulla voidaan etsiä mitkä tuotteet sopivat yhteen minkäkin tulostimen kanssa. “Segugion” avulla voit antaa välittömän vastausken asiakkaalle hänen tulostimensa käyttämien tulostintarvikkeiden hinnoista. “Segugiosta” löydät myös tuotteet sellaisiin tuotteisiin, jotka ovat jo poistuneet markkinoilta.

  • Tarvitaanko paljon varastotilaa Prink-myymälän lisäksi? Open or Close

    Ei, sillä Prinkin asiantuntijat ovat suunnitelleet tarkoin miten tuotteet myymälöissä asetellaan(vertikaali asettelu) ja tämä mahdollistaa sen että kaikki keskeisimmät tuotteet mahtuvat myymälään. Suunnitelmallinen asettelu auttaa teitä myös arvioimaan pelkällä silmällä milloin kutakin tuotetta tulisi tilata lisää.