H chi siamo Prink

Prink on Euroopan suurin tulostintarvikkeisiin erikoistunut franchising-ketju. Sillä on Euroopassa yli 1000 myymälää 13:ssa eri maassa: Italiassa, Espanjassa, Saksassa, Ranskassa, Portugalissa, Belgiassa, Itävallassa, Suomessa, Tsekeissä, Sloveniassa, Slovakiassa, Romaniassa ja Moldovassa.

Yritys syntyi vuonna 2001 kun ryhmä henkilöitä, joilla oli vankka niin kaupallinen kuin tekninenkin kokemus tulostimista ja tulostamisesta, päätti liittää voimansa yhteen. Vuonna 2002 Prink avasi ensimmäiset myymälänsä Bolognaan ja Milanoon. Vain kaksi vuotta myöhemmin Prinkin liikkeitä oli avattu jo yli 100 ja vuonna 2004 syntyivät ensimmäiset “cornerit” eli erikoismyymälöiden sisällä sijaitsevia myyntipisteitä.
Prinkin tavoite on pitää asemansa Euroopan johtavana tulostintarvikeliikkeenä.

  • Kuinka laajalle Prink on levittäytynyt? Open or Close

    Prink on levittäytynyt 13:sta Euroopan maahan. Sillä on erityisen vahva asema Italiassa ja Espanjassa, ja samanlaiseen kehitykseen pyritään myös muissa maissa.

  • Mitkä ovat Prinkin eettiset arvot? Open or Close

    Prink on alunperin syntynyt sellaisten henkilöiden toimesta, jotka ovat muste- ja laserkasettien uusiokäytön asiantuntijoita. Prinkillä on kolme eettistä pääperiaatetta, joita se noudattaa: Se testaa hyvin tarkkaan tuotteensa ennen niiden markkinoille laskemista, se pyrkii mahdollisimman ympäristöystävälliseen toimintaan kierrättämällä ja uusiokäyttämällä tulostintarvikkeita sekä se tekee yhteistyötä erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa.

  • Mitkä ovat ne tuotekategoriat, joita Prink myy? Open or Close

    Muste- ja laserkasetit, täyttöpakkauset, lämpösiirtorullat, plotterin Prink-merkkiset tai alkuperäiset kasetit, tulostimet, tulostimien suodattimet, tavallinen tulostuspaperi, erikospaperit ja valikoima tietokoneelle ja älypuhelimelle tarkoitettuja lisätuotteita.