H stampanti

stampanti utilizzo ufficio da prink
Lasertulostimia käytetään ennen kaikkea suur- sekä pienyrityksissä sekä erilaisissa toimistoissa sillä ne on suunnitelu kestämään suurien tulostusmäärien nopeaa tulostamista. Prink-asiantuntija auttaa sinua valitsemaan tulostimen, joka vastaa parhaiten tulostustarpeitasi. Tulostustarpeita pohtiessa kannattaa miettiä mm. seuraavia asioita: tulostaako vain mustavalkoisia vai myös värillisiä dokumentteja, tulostaako vain A4-kokoa vai mahdollisesti m yös muitakin kokoja, tuleeko tulostin vain yhden vai mahdollisesti useamman käyttäjän käyttöön.

Prink-myymälät myyvät yksinoikeudella Pantumin mustavalkotulostimia. Niiden mallityypit vaihtelevat kompaktista pienestä toimistotulostimesta skannaus- , kopiointi- ja tulostusominaisuuksilla varustettuun monitoimitulostimeen.
 
Vaihtoehtoinen mustesuihkutulostin toimistoon.
Olemme tottuneet ajattelemaan, että suuria tulostusmääriä rulostettaessa ainoa oikea vaihtoehto olisi lasertulostin. Näin ei kuitenkaan aina ole. Viime aikoina tulostimien tuottajat ovat kehittäneet myös selliaisia mustesuihkutulostimia, joilla voi tulostaa myös suuria määriä kerrallaan. Mustesuihkutulostimen etuina verrattuna lasertulostimeen voi mainita ainakin seuraavat: sivukohtaiset tulostuskustannukset ovat pienemmät kuin lasertulostimessa eikä se päästä ilmaan myrkkyllisiä hiukkasia/myrkyllistä tulostuspölyä niinkuin lasertulostin. Tämän lisäksi näiden uusien mustesuihkutulostimien nopeus on lasertulostimien luokkaa.
Tule tutustumaan Prink-myymälöiden toimistokäyttöön soveltuviin mustesuihkutulostimiin.