H stampanti

multifunzione inkjet laser da prink

Monitoimitulostimilla tarkoitetaan sellaisia laitteita, joissa yhdistyy useampi eri toiminto. Sillä voi siis sekä tulostaa, kopioida, skannata että faksata.
Tällaista tulostintyyppiä on saatavilla niin laser- kuin mustesuihkuteknologiallakin, joten niitä käyttävät niin yksityisasiakkaat kuin yrityksetkin.
Koska monitoimitulostimia on valtavasti markkinoilla, sopivan valinta voi olla vaikeaa. Tämän vuoksi suosittelemme sinua kääntymään Prink-asiantuntijan puoleen valitessasi tulostinta. Kysy tarjous verkkosivujemme kautta tai vieraile Prink-myymälässä.

  • Onko helppo valita omiin käyttötarkoituksiin sopiva tulostin? Open or Close

    Se on helppoa jos kuluttaja on tietoinen omista tulostusmääristään ja tavoitteistaan. Hänen tulisi kyetä määrittelemään kuinka monta sivua hän tulostaa kuukaudessa ja tulostaako hän enimmäkseen mustavalkoisia vai myös värisivuja, kuinka paljon hän skannaa ja kuinka paljon faksaa. Suosittelemme kääntymään Prink-asiantuntijan puoleen tulostinta valitessasi.

  • Miksi tulostin kannattaa ostaa Prink-myymälästä? Open or Close

    Koska Prink-asiantuntija on pätevin henkilö auttamaan sinua tunnistamaan käyttötarpeesi niin koti- kuin toimistotulostuksessakin. Kun olette yhdessä tunnistaneet tarpeesi, hän esittelee sinulle sopivimpia ratkaisuja sekä kertoo muste- ja laserkasettien hinnoista. Kuluttajan on hyvä muistaa, että juuri muste- ja laserkasetithan tulostamisessa maksavat, ei niinkään itse tulostin.

  • Minkälainen takuu on Prinkistä ostetuilla tulostimilla? Open or Close

    Prink noudattaa alkuperäisten tuotteiden takuuehtoja eli niillä on 24 kk takuu. Takuuasioissa voit myös aina olla suoraan yhteydessä Prinkin asiantuntijoihin.