H stampanti

stampante inkjet laser da prink

Tulostimiksi käsitetään yleisesti ottaen sellaiset laitteet, joiden tehtävä on tulostaa standardidikokoisille paperiarkeille. Tämän käsityksen pohjalta voisi ajatella, että kyseessä on markkinamielessä melko yksinkertainen ala ja jonka tuotannossa pyörisi vain muutama tuote. Näin ei kuitenkaan ole ja tästä todisteena on se, että markkinoille tulee joka vuosi satoja uusia malleja, jotka eivät korvaa läheskään aina vanhoja vaan tulevat kilpailuun mukaan edeltäjiensä rinnalle.
Oikean tulostimen valinta voikin olla varsin haastavaa, mutta Prink-asianatuntija voi auttaa sinua ymmärtämään minkälaisia muste- ja laserkasetteja kannattaa hankkia, sillä kuten tiedetään, juuri muste- ja laserkasetithan tulostimessa loppujen lopuksi maksavat, ei itse tulostin.
Prink-myymälässä sinua odottaa laaja valikoima tulostimia, jotka tyydyttävät mitä erillaisimmatkin tulostustarpeet. Mutta ennen kaikkea sinua odottaa juuri sinun tulostimesi, juuri sellaisia käyttötarkoituksia varten, jotka olivat jo ennalta mielessäsi, aina valmiina tarjoamaan erinoamisen hinta-laatusuhteen.

  • Onko helppo valita omiin käyttötarkoituksiin sopiva tulostin? Open or Close

    Se on helppoa jos kuluttaja on tietoinen omista tulostusmääristään ja tavoitteistaan. Hänen tulisi kyetä määrittelemään kuinka monta sivua hän tulostaa kuukaudessa ja tulostaako hän enimmäkseen mustavalkoisia vai myös värisivuja. Suosittelemme kääntymään Prink-asiantuntijan puoleen tulostinta valitessasi.

  • Miksi tulostin kannattaa ostaa Prink-myymälästä? Open or Close

    Koska Prink-asiantuntija on pätevin henkilö auttamaan sinua tunnistamaan käyttötarpeesi niin koti- kuin toimistotulostuksessakin. Kun olette yhdessä tunnistaneet tarpeesi, hän esittelee sinulle sopivimpia ratkaisuja sekä kertoo muste- ja laserkasettien hinnoista. Kuluttajan on hyvä muistaa, että juuri muste- ja laserkasetithan tulostamisessa maksavat, ei niinkään itse tulostin.

  • Minkälainen takuu on Prinkistä ostetuilla tulostimilla? Open or Close

    Prink noudattaa alkuperäisten tuotteiden takuuehtoja eli niillä on 24 kk takuu. Takuuasioissa voit myös aina olla suoraan yhteydessä Prinkin asiantuntijoihin.