carta per stampare e carte speciali Prink H

carta originale per stampare da prink

Mikäki haluat kiinnittää paperivalinnoissasi huomiota laatuun, kannattaa kääntyä Prinki puoleen. Prinkin laajaan valikoimaan kuuluu tavallisia papereita, erikoispapereita ja valokuvapapereita. On hyvä muistaa, että kaikista tavallisimpiakin tulostinpapereita voi olla hyvin eri laatuisia niin paperin kuidun, väriomainaisuuksien, käsiteltävyyden kuin kestävyydenkin suhteen. Jos tarvitset paperia, pistäydy Prink-myymälässä.Valitsemalla Prinkin tulostuspaperia säästät selvästi rahaa.

  • Kuinka monta eri paperityyppiä löydän Prink-myymälästä? Open or Close

    Paperit luokitellaan yleensä kolmen ominaisuuden perusteella; koon, laadun ja paksuuden. Näiden kolmen ominaisuuden perusteella annetaan paperille jonkinlainen koodi, jolla se on tunnistettavissa. Prink tarjoaa laajan valikoiman erilaisia papereita. Sen valikoimista löytyy erikokoisia, laatuisia ja paksuisia “tavallisia papereita” yli 30:ssä eri värissä A4 ja A3 kokoisina. Niiden pakkauskoot vaihtelevat 50:stä 500:aan. Tuotevalikoimaan kuuluu myös useita erikokoisia, -laatuisia ja –paksuisia erikoispapereita.

  • Kuinka paljon voin säästää valitessani Prink-paperin? Open or Close

    Sama filosofia, joka pätee Prinkin muste- ja laserkasetteihin, pätee myös kaikkiin Prink merkkisiin papereihin. Ne ovat erinomaisia tuotteita hinta-laatusuhteeltaan.

  • Minkälainen takuu Prink papereilla on? Open or Close

    Prink tuotteissa on 24:n kuukauden takuu. Tämän lisäksi voit aina kääntyä Prinkin  asiantuntijoiden puoleen Euroopan yli 1000:nnessa myymälässä.